Lediga jobb

Välkommen till Tyzon Groups karriärsida!

 

Här hittar du lediga jobb inom hela företaget.

Som anställd hos oss är du med och skapar kärnan i vårt företag. Visst är det så att utan kunder är vi ingenting men det är du som anställd som skapar möjligheten för oss att få möta kunden. Vi ska alltid finnas för våra kunder och med en så slimmad organisation som Tyzon Group har, måste alla vara fokuserade på att lyssna och reagera fort. Här hjälper alla alla och teamwork är ett måste. Vi ska alltid göra vårt yttersta för att hålla det vi lovar och vårt gemensamma slit gör att vi får utdelning för det hårda arbetet. Detta är långt ifrån ett nio till fem jobb utan här strävar vi alltid för att alltid komma lite högre. Självklart slutar vi aldrig när vi har nått målet utan ställer om siktet lite högre och ökar farten. Vi gör inte som alla andra utan vi ska alltid föregå med gott exempel, inte vara rädda att kopiera andras kunnande, utan ta åt oss, förädla och göra det ännu bättre.

 

Thereza Stenius, VD, Tyzon Group AB

 

 

 

Just nu bygger vi upp en ny helautomatisk, mobil produktionsanläggning och för att få den att gå som den ska kommer det att behövs 8 - 10 personer. Då vi tycker det är mycket viktigt att gruppen fungerar ihop tar vi in en och en och låter gruppen vara med i beslutet.

 

Produktionsansvarig - Livsmedel; Tyzon Group AB; Kalmar; 140202

1 plats.

STORT ANSVAR OCH UTMANANDE ARBETSUPPGIFTER

 

Som produktionsansvarig ansvarar du för att identifiera och arbeta med behov där ambitionen är att växa internationellt. Utöver dina vanliga arbetsuppgifter, att hålla fabriken producerande, skall du också titta på och planera expansion för att kunna öka volymerna. Till din hjälp har du ett väl fungerande slutet system där komponenterna laddas i ena änden och färdig produkt kommer ut i andra - ett nätverk av företag hjälper till och håller sina delar igång.

 

Arbetsplatsen är i början Kalmar men är planerad att flyttas till angränsande kommun i år.

 

Vi ser gärna att du är lite småpysslig, kan hantera de vanligaste verktygen och inte är arbetsskygg. Körkort och truckkort är ett plus men absolut inget måste.

 

Arbetstid/Varaktighet

Heltid/deltid Vi kommer att behöva införa skift längre fram i år.

 

Lön

Fast lön enligt avtal plus att alla är vi med och delar på om det går bra för företaget.

 

Kontaktpersoner

Thereza Stenius

 

Ansökan

Alla ansökningar som kommer in kommer att sparas då vi även kommer att behöva personal till drift.

Sista ansökningsdag 140531 - I juni hoppas vi att vår lina vara uppe i full produktion dygnet runt.

Ange referensnummer: 0001

Vi tar emot ansökan via epost: info@tyzongroup.com

 

 

Tyzon Group AB, Copyright © All Rights Reserved